Verkoopondersteuning

Stel: je hebt als ondernemer je zaakjes goed voor elkaar. Je sales- en marketingplan is in-place, en je hebt een prima werkende online strategie die voldoende nieuwe leads binnenbrengt.

Nu wil je graag stevige ondersteuning in je verkoopteam. Suspects en leads moeten gekwalificeerd worden en tot orders omgezet worden. Maar ook je bestaande klanten moeten de juiste aandacht krijgen.

Je sales-activiteiten omvatten leadkwalificatie, klantbezoek, verslaglegging, gerichte acquisitie, het opbouwen van een sales pipeline, die vervolgens resulteren in een gezond aandeel new business. Het closen van deals is een vanzelfsprekendheid. Je wilt groeien naar meer sales-inspanning, meer klantgerichtheid, en dus meer omzet en rendement. Aandacht voor je klanten is de belangrijkste voorwaarde voor een jarenlange samenwerking.

Als ervaren sales- en accountmanager help ik je daar graag mee! Ik heb ruime ervaring met pionieren, new business generatie, de verkoop cyclus en CRM systemen. Ondersteuning kan tijdelijk als interim (bijvoorbeeld door ziekte of zwangerschapsverlof), parttime, of gedurende een langere periode. Mijn voorkeur gaat uit naar verkoop van complexe technische (online) producten en diensten, in de rol van consultative sales.

In een kennismakingsgesprek bespreek ik graag je wensen!

Hoog Dalem Dalemburgh 2 crop